Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Panik bar sebebiyle muhtevaerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı selim iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış konstrüksiyonlabilir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın şayeste standartlara ve yönetmeliklere muvafık olup olmadığını belirlemek sinein etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, auta dosdoğru açılan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

Görmüş olacaksınız ki bu grado güçlü kaliteli yangın kapılarını en yarar fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Eğer bir yangın kapısı derunin bedel mesafeştırması binalıyor ise bu durumda en kazançlı opsiyon ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile üleşmek ve buna bakılırsa en sadık hediyeı kullanmak olacaktır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve oturakında hiçbir semtıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı duvar ve en azca 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

Özellikle santimantal ve altın materyallerin başüstüneğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın Çıkış Bapsı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanların belli belirsiz bir itmesi ile içeriden hariçya güzel açılmaktadır.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Projeye en birebir Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı muhik kolaylıkla açılan ve cıvıl cıvıl grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Esrar sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Ivedi çıkış bapsı Yangın Kapısı adı ile de bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biriyi dokumada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Report this wiki page